Luleå Helg ;)

Ihelgen har jag och Matilda varit i luleå hos Tina och sett new moon på bio ;) Vi kom på lördagmorgon med bussen och vi var tvungen åka genom boden och faktisk så sken solen både i luleå och älvsbyn men inte i boden ;s..... , När vi kom fram till lule så gick vi på stan en snabbis ! och sen tog vi bussen till Tina.
Vi chilla hos hon ett tag och sen for vi med bussen in te stan igen men mådde så jävla dåligt av vaccinet vi fick i fredags så ville bara sooova ,men vila ett tag och tog medicin och blev faktiskt lite bättre sen ..efter stan tog vi bussen till tina igen ;D vi såg lite film åt middag , vi gick till coop å handla sen tog vi bussen igen in till stan ..
Vi gick på max och satt och vänta där tills filmen skulle börja vi fick stå i kö as länge fast det inte var nå folk alls där :S , och juste där träffa vi även jesper och jönsson dom skulle oxå på bio men dom sklle se typ 2012, men iaf våran film skulle typ börja 21.15 men den vart förseeeeenad ! så vi fick vänt ännu längre. Men det var det värt för filmen var gode bra ;D efter filmen for vi till hem till Tina , men det gick inga bussar så vi var tvungen gå ;b men igentligen var det inte så jobbigt att gå ..men när man har feber så är det mega jobbigt att gå ! Hur som hellst när vi kom till Tina såg vi typ en halv film sen däcka alla på en gång typ i var sin säng ! och imorse så var det bara stiga upp tidigt. Ta bussen till stationen och sen hoppa på bussen hem till älvsbyn ..och man känner ju mer man är i lule ju mer börjar man trivas där :) man vill helt enkelt inte hem till Älvsbyn menmem... Nu ska jag kolla på tv iaf för har feber inte kul ! // Anna ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0