Idol

Sitter och ser idol . Hoppas att mariette går vidare hon är ju sjuk bra !

//Anna

Fryseeer...

Hejhej ;) Sitter och ser topmodell australien .

På skolan idag var elevfiket jätte stökit men det blir så när ingen lärare är där. Så då fick några i min klass för sig att dom skulle städa där haha !  och  då börja jag också att städa lite . Sen på lektionen så säger våran lärare att någon annan lärare hade sett oss städa där, och för att vi gjort det skulle vi få gratis fika där ifrån nästa vecka :D (Y)
haha så ibland lönardet sig faktiskt att städa . <de ni !
Och imorgon ska tydligen våran argumerande text vara klar :s , så det blir att skriva ikväll. För sen så ska vi nämligen vara i komunhuset och hålla ett argumerande tal ..mitt handlar om varför man ska behöva ha cykel hjälm tills man är 15 . Men kommer inte på något jätte bra argument menmen det får gå som det går .
Sen vet jag inte riktigt vad som mera hänt idag , eller jo juste Matilda kom hem från småland vi har ju saknat långben xD och på svenskan kom syven och prata gymnasieval , det lutar mot media i luleå ....kommer inte ihåg poängen men jag hoppas jag kommer in om jag söker där , men det är ju ännu ett tag kvar så hinner ju jobba upp betygen än ett tag ;)

Läste även på tesans blogg att hon kommer hem i november :D:D ååå jag längtar , har inte träffat henne på as länge känns det som :( så nu kan det bli november och börja snöa ;D  ajja nu ska jag äta ..// Anna





Mycket på gång..

Hallå , har varit en seg skoldag idag och en kall också ! det var iskallt i skolan ...
Sen iallafall så for jag till gympan. Har kommit på att jag har ganska mycket saker inpalaerat nu fram över

  •  10 oktober ska vi sova på gympan , och sen slipper vi frya måndagars träning :D .
  •  2 veckors prao i luleå.
  •  25-30 oktober ska jag på ett läger på F21 så blir 3 veckor i lule ;)
  •  och sen så ska jag på en weekend i Munkviken (i skellefteå) ska bla. bada badtunna ;D

Sen blir det säkert mera saker som jag inte vet än ;)

Men nu ska jag springa över till emma och va med hon ett tag .// Anna


Hemma ;)

Hallå :) har inte bloggat nå i veckan men har inte haft något att blogga om. I fredags på skolan så orientera vi och eftersom jag inte tränat på två veckor gick det gode bra :).. ihelgen har jag iallafall varit i stugan. har inte gjort mycket sett måååånga filmer och så gick jag ut och fota lite ;) och idag så fyllde oskar år så när vi kom hem så kom våra släckningar hit och fika . Och nu sitter jag och ser tv ...
// Anna

Skolfoto

Hallå :) Har varit lat med att uppdatera nu , men idag har vi då iallafall tagit skolkort har ingen aning om hur det blev ...Får se när dom kommer .. Skulle igentligen till stugan i helgen men ska stanna hemma :P men nu fick jag just telefonen......;)

//Anna


Friluftsdag

Idag har vi haft frilufts dag på skolan ;) Vi skulle och fiska i muskus ..Men vi fiska inte så mycket vi fika och fotade mest ;D

// Anna

Tja ;).

Hej Hej! Nu gäst bloggar Matilda ännu en gång ;).

Idag hade jag och Anna väldigt roligt i skolan x). Fast på No:n Höll vi på att somna.
Efter skolan var vi med varandra. Då så gjorde vi ingenting x). Tills typ halv 8 då gjorde jag en frisyr på Anna (hon vart rätt så nice i den (Y) ) Och hon gjorde en boll på mig x). Då kom hennes grannar och ville att dom skulle köpa jultidningar. DÅ fick jag göra en fläta i Celinas hår. Jag och Celina har inte haft så bra kontakt förrut. MEn nu börjar spänningarna släppa :). Sen gick vi ut och fotade. Så nu bjuder jag på 2 bilder ;D.


Man ser inte frisyren så bra här. Men den var nice!


Celina & Jag :D.

Imorgon har vi F dag i skolan. Anna och jag ska och fiska i muskus ;).  Fast vi får se om det blir nå mycke fiske. Jag tycker då det är läskigt att ta i maskar :O x). Men vi har säkert roligt iaf :D.

Ha det bra! // Matilda.

Har inte så mycket att blogga om just nu ...så ni får lite mer bilder ;)




Vi fota lite idag ;D


Emma ;)


Elin ;)







Lite bilder från idag // Anna

Jag hatar den filmen !! :O (ännu mer)

Hallå ! Kom just hem från emma vi såg filmen IT igen :O fast vi klara inte av att se hele den hära gången heller !! :O alltså fyy jag hatar den, och jag vet jag ser den ändå haha! ;D så nu har Jag Elin och Emma suttit och skrikit så vi har ont i halsen ...

vi skulle se någon av dom hära filmerna och
jag rösta på nallephu filmen xD haha ! men det blev IT..
//Anna


Film time :)

Hejhej :) Mår typ sämst just nu!! :(  jag vill inte bli sjuk igen ! men har inte tänkt bry mig om det . För nu blir det film hos Emma och Elin  ;)

Fredag !

Kom hem från skolan för en och en halv timme sen ungefär ;) Fyy inte nice att gå till 3 på en fredag !!!!
Iallafall har nog inte hänt så mycket mer intresant på skolan ....Ikväll blir det film kväll hos emma ;) Vi har tänkt se It igen men hela denna gång haha! får se hur det går ?!  Men nu ska jag gå och duscha äta middag .
Bloggar kanske lite senare . och förresten har jag smakat ben jerrys glass för första gången :D det var grymt gott ! ;)

//Anna


Idol hos Elin ;)

Kom just hem från Elin ;) for dit en snabbis Emma var också där . Vi prata prata och pratade och sen såg vi idol och prova elins coola hår hahaah! xD


//Anna

10 september

Blev ingen skola idag heller .. Men imorgon ska jag fara ! och vi hade tydligen franska glosor tills imorgon men har ju inte varit på skolan på hela veckan så jag tror nog jag slipper dom ;) .
Tycker att den hära dagen har gått hur fort som helst :O ! Jag har inte hunnit göra något alls !
Satt vid datorn på morgonen sen ducsha jag och vid fyra så for jag till sjukgymnasten ...Vilket som inte var så speciellt kul :/
Får ju jätte ont i mina ben när jag tränar. Så vi sulle se om jag hade benhinneinfalmation ?  tror det hette så ??
men iallafall , han trodde inte att det var det . Men sen så sa han att jag hade något annat vet inte vad det heter så då skulle jag äta ipren i 10 dagar och jag fick inte träna på 2 veckor ;( .Och om det inte blivit bättre efter det
kanske man måste oprera :O:O . Men det tror jag inte jag måste ! Sen efer besöket där så for jag hem och åt och nu sitter jag här .Det var min dag ungefär ;D Får se vad jag hittar på nu ringer kanske till Elin&Emma för orkar inte sitta här hemma och dryga , har gjort det sen i lördags nu . 


Ps. Hitta ett par coola galsögon som jag vill ha .Har inte glasögon igentligen utan vill bara ha dom som accesoar typ ;D det lutar mot pilot brillorna .. vilka tyckte ni var snyggast ?! :)
 // Anna

Plugg..

Haha,jag tänkte gå och lägga mig tidigt idag .Men så blev det inte riktigt :P vart jätte pigg helt plötsligt :O så nu när jag ändå är vaken, tänkte jag passa på och plugga lite ...Kanske inte det allra roligaste men man blir trött av det och jag behöver faktiskt plugga ! Så Godnatt  ;)

 
//Anna

Vill bli frisk ! :/

Hallå ;) har varit hemma idag också ! :/ nu är jag less på att vara sjuk .....Jag vill bli frisk nu !!!!!!
Idag har jag bara suttit och datanördat framför datorn ,och sett film. Får se om jag orkar till skolan imorgon men jag hoppas det ,man kommer ju så lång efter med allt. Dessutom har vi 2 prov nästa vecka :S får se hur det går.


Sjuk!

Hej Hej! Nu är det Matilda som bloggar ;). Ja som ni kanske vet så är Anna sjuk. Jag är nämligen oxå sjuk. Vi har precis samma sjukdom. Båda är snuviga och har svidiga halsar och hostar. Troligtvis smittade nån av oss den andra x). Jag sov ju hos Anna fredag-lördag.

Fast just nu är det mer synd om mig ;). För Anna har en massa filmer som hon kan pressa. Jag har typ inga filmer :P. 

Nu bjuder jag en bild på mig och Anna från i sommras ;).

 

Ha det bra! // Matilda

Sjuk.. :/

Hallå :) Ingen skola för mig idag är sjuk ... :/ Förkyld och ont i halsen och hosta!
Matilda sov ju här från fredag till lördag och hon är också sjuk och är hemma . Så vi har nog smittat varandra
Så idag blir det en slapp dag :P Och imorgon ska vi ju ut och vandra men ska nog inte med . Men jag hoppas man för betyg iallfall för det ingår ju typ i kursplanen .men jaja ..


Det ända bra med att vara sjuk är att man får vara onyttig ;D
//Anna

Ont i halsen :/

Hejsan :) Mamma väckte mig vid 10 idag ..så fick inte sova tills jag vakna idag heller .:P
Igår såg vi ju då filmen It ... så idag har jag jätte ont i halsen .Kanske inte var det alldra smartaste att se en skrik film när man redan har ont ihalsen menmen .. Idag så ska jag rensa klart min garderob sen så ska jag städa rummet , och hjälpa min granne med en powerpoint uppgift hon hade fått , och sen måste jag gå igenom packlistan till vandringen :( vi ska ju och vandra på tisdag till onsdag och sova under en pressening :O:O ! huvva så kallt !!!  fast man får väll ha 100 lager kläder ;)  // Anna


Jag hatar den filmen !! :O

Hejhej, sitter just nu vettskrämd i soffan och äter godis ! jag kom nyss från emma och bacon.
Vi skulle igentligen ut och gå men då började det att regna så vi såg film istället , vi såg först spökhistorier ;) jag och emma satt och skrek haha ! sen efter det så såg vi It och jäklar så läskig film :O:O !!!!!! den handlade om en läskig clown som döda folk typ .Fast vi såg inte så mycket vi satt mest och skrek !xD
och det var jonte som valde film och sen säger han : Men det är lungt nu ibörjan typ 10-15 min sen så blir man tvär rädd...och vad händer jo efter typ 1 min så kommer det dära skit läskiga clownen upp :O haha och sen så gick jonte och satt sig vid datorn den fegisen och jag och emma låg och skrek på golvet i tv-rummet..
så vi såg kanske max 30-40min av filmen och jag är ändå livrädd jag kommer få clown fobi !
Men nu ska jag se typ nalle puh eller någon jätte barnslig film xD haha ! så jag kan sova sen inatt ..//Anna


Fika (y) ;)

Hallå :) nu kom jag nyss hem från mina grannar vi blev bjuden på pizza av dom ;D det var gode gott !
Tidigare idag så for jag till emma och bacon :p vi hann inte göra så mycket för jag skulle och äta , men ska nog följa med ut och gå med dom ikväll om jag inte blir lat ;) får se hur jag gör ..

Igentligen skulle vi till skeå i helgen men eftersom det var oskar som skulle tävla och han blev sjuk ,så blev inte det inte så ;( och jag som ville ha hotell frukost ! men det var skönt att få sovmorgon iallafall för annars skulle vi ha farit tidigt imorse .. men nu ska jag gå tillbaka till mina grannar och fika ! det kan man ju inte missa ;D


Taco kväll ;D

Hallå :) Vakna aldeles nyss av att matildas mamma ringde och väckte oss . Vi såg film igår till elva nånting ...
Sen efter det kom mamma hem och skjussa oss till matilda för hon sov här inatt så hon var hem och hämta nå grejjer ..Och efter det så satt vi vi datorn ett tag men vi var så trött så vi sommna vid ett tror jag .

Nu sitter jag och ser tv .och får se vad jag hittar på idag ;)

Lite bilder sen igår ;D







// Anna


Läskigt :O

Hej Hej! NU bloggar Matilda igen ;).  Just nu sitter typ alla förutom jag och ser jurttjyrkogården. Jag är en fegis x).

DEt var iallafall en god taco middag. Mycket mysigt ;D Vi var Anna,Emma,Bajcon,Elin & Jag :). När vi ätit kom även Elin hit :D. Då for vi ut och cycklade. Gissa vart ;)...... LOmtjärn x).

Nu har filmen slutat så ska gå och vara lite trevlig ;D.



Ha det bra! //Matilda

Mat ;D

Nu sitter jag Matilda och Elin och ser tv .. ;) vi väntar på att emma och bacon ska komma så vi får äta tacos !
sen efter det kanske det blir nån film elr något ..

Promenad bilder

Hej Hej! Nu är det MAtilda som bloggar igen ;D.

Igår som Anna nämde i det förra inlägget så var vi ute på en promenad :).
Jag laddar upp lite bilder från den.


Anna cycklade medans jag & Emma gick ;). Lite suddig, det kan bero på att vi giuck ganska snabbt x).


När vi skulle gå över gärnvägen kom tåget. JAg diggar den här bilden (Y) ;D.


NI kan ju gissa vart den slutade...... I Lomtjärn x). Fatt vad vi har blivit stammisar där x): Där gjorde dom här slut på den sista energin medans jag cyklade runt mellan gungorna ;).


Idag så slutade vi tidigare för våran idrotts lärare är sjuk :P. Ikväll blir det Taco Knyt party hos Anna ;D.

Ha det bra! //MAtilda

Lomtjärn ;D

Kom nyss in från en lång cykel/gå runda runt hela ä-byn ! ;D Jag och Matilda for till mig efter skolan sen for vi till hon. Senare ringde emma och undra om vi ville komma ner till lomtjärn, så då tog vi matildas moppe och stack dit ;D Vi var en stund där med emma och elin men vi skulle hem och äta så vi for igen . Och vid sju ?? tror jag vi gick ut och gå, eller emma och matilda gick och jag cykla ;D vi gick långt och vi gick förbi lomtjärn igen ...så vi var ju som tvungen stanna där . så vi lejda oss där som vanligt och tog massa bilder :P men har inte hunnit lägga in dom i datorn än , så laddar nog upp några imorgon ..  Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon ;D var jäkligt trött imorse .. / Anna


 
Emma och Elin ...
Hade en bild från lomtjärn idag :D kom på att jag hade ju med datorn dit !


Hallå ;).

Igår så kände Anna sig lite sjuk :P. Men ändå kom hon till skolan. Jag blev faktiskt förvånad och väldigt impad ;).

Idag hade vi kort dag. VI gick bara till klockan halv 1 ;D.
Efter skolan följde jag med Anna Hem. Vi lejdade oss och hörde på coola klipp på youtube ;). Sen for vi till banken och skulle fixa ut våra pengar från sommar kursen. Men då glömmde Anna legget x).
Nu är vi hos mig och ska sjunga singstar :P.

Jag bjuder på en super snygg bild på Anna. Hon sitter på snygg gungan i Lomtjärn ;D.

 

Ha det bra! ;D

Lite bilder från igår ;)


Här kommer lite bilder från igår när Anna & Jag for ut och cyklade :).


VI for till turklövern och åt mjukglass :D. Jag: Det här är min 4:e mjukglass för iår. Anna: Vaa!! :O. M: Ja :D. A: Jag har då tappat räkningen x). (JAg tror då det gick till så).

När vi käka klart såg vi Emma & Elin som stod parkerade på sina moppar på storgatan. VI försökte springa ikapp som. MEn just när vi kom for dom :(.

Sen ringde vi till dom och då var dom i lomtjärnn x). VI provade den coola jornöts gungan ;).


Sen blev det lite dans m.m. på scenen ;).


Jag,Elin& Emma ;)


Här bevisar jag att jag kunde cyckla. Fast dom säger fortfarande att jag inte kunde :O.

Det var Anna som fotade dom flesta bilderna ;).

Tänkte bara säga att Annas Rosa mini dator är cool ;D.


Matilda som bloggar ;)

 Tjena Tjena! Jag har blivit Annas gästbloggare, ska hjälpa henne att vara lite mer aktiv när det gäller att blogga x). 

Lite kort information om mig. Så ni vet vem det är som skriver ;). Det behöver ni bara läsa om ni vill veta lite om mig.

Jag heter Matilda Lundberg och är 15 år. Bor i tråk Älvsbyn, fast det kan vara roligt där om man hittar på knäppa grejor x). Jag har 4 syskon som alla har flyttat hemifrån. Jag är nämligen en sladdis så mellan mig och den näst yngsta är det 11 år. Jag har även en stuga i Manjärv :). Där bor vi hela sommrarna och en del helger. Jag och Anna är gode lustiga vänner x). Men nog om mig den här bloggen ska handla om Anna. SÅ nu blir det att skriva om henne.   

Idag har Anna varit i skolan :P. DEn var ganska rolig iallafall på rasterna för då var alla så knäppa! NU är hon med mig och vi ska hitt på nått roligt. Det kanske blir så att jag får bevisa för henne att jag kan cykla!! Hon säger nämlig att jag inte kan cykla :O.

Men ha det bra! Hejs svejs! ;) // Matilda


RSS 2.0